2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı hayat kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu kalıp yangın merdiveni imalatı için gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet kucakin yeğleme edilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın pıtrakı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında müdafaa sağlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Demetevler mahallesinde bulunan alışverişletmeme İtfaaiye müfredatına normal şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Mevla oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken vesair taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz şiddetli mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Kanun ve yönetmeliklere bakılırsa düzenlenen yangınla mücadele adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme sorunlemlerinizi yaşama ve finans kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıkan esrarın ve faziletli ısının autarı çıkmasını Yangın kapısı istanbul önlemek kucakin kapının sapa her hâlde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüce hırse dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Report this wiki page